HTML

Autótesztelő

A blogot azért hoztam létre, mert véleményem szerint szükség van egy olyan felületre, ahol megbeszélhetjük az autóvásárlással kapcsolatos kérdéseket, véleményeket. Szeretném, ha egy olyan rovat is beindulna, ahol olvasók saját autójukról irnának teszteket (népitélet szerűen), és kibeszélhetnénk azt. Várok minden autóvásárlással kapcsolatos kérdést, saját-autó teszteket, és reményeim szerint a kommentelők véleménye alapján megkönnyithetjük autóstársunk választását. Várom a leveleiteket a hasznaltteszt@gmail.com cimre!

Friss topikok

2008.09.16. 15:19 Autótesztelő

A blog indulása

A blogot azért hoztam létre, mert véleményem szerint szükség van egy olyan felületre, ahol megbeszélhetjük az autóvásárlással kapcsolatos kérdéseket, véleményeket. Szeretném, ha egy olyan rovat is beindulna, ahol olvasók saját autójukról irnának teszteket (népitélet szerűen), és kibeszélhetnénk azt. Várok minden autóvásárlással kapcsolatos kérdést, saját-autó teszteket, és reményeim szerint a kommentelők véleménye alapján megkönnyithetjük autóstársunk választását.

 

A Totalcar-népitélet legnagyobb hibája, hogy a bejegyzéseket nem lehet kommentálni. Ezt a dolgot szereném a blogomon orvosolni, ahova elsősorban olvasói leveleket várok, melyek tartalmazzanak:

                     -saját-, kölcsönautóról irt amatőr tesztet

                     -bármilyen, autóvásárlással kapcsolatos kérdést, felvetést

                     -bármilyen, autózást érintő felvetést és javaslatot

 

Várom a leveleket, és remélem, minél jobb közösség kialakul majd a kommentelők között, valamint a blog valódi célja is megvalósul: segitsük egymást saját tapasztalatainkkal.

2 komment

Címkék: kezdés


A bejegyzés trackback címe:

https://hasznaltteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr56666254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2008.09.19. 22:49:07

Na akkor hajrá. Első téma lehetne: hitelre kocsit, de hogy éri meg?

Hazsika 2008.09.22. 00:48:54

Van már ilyen a Totalcaron.
süti beállítások módosítása